Qendra e Tiranës pa energji elektrike

Orët e fundit përpara ndërrimit te viteve i gjejnë pa energji elektrike disa zona te kryeqytetit.Rruga e Durrësit, Rruga e Kavajës, rruga “Qemal Stafa” dhe zona e ish-bllokut po vuajnë mungesën e energjisë. Sipas një njoftimi te OSHE-se, shkak është bere nje defekt ne linjën e Operatorit te Sistemit te Transmetimit, qe furnizon me energji nënstacionin 110 kw pranë hotel “Tiranës”.

Leave a Reply