Rama në “Kongresin Botëror të Naftës” në Stamboll

Kryeministri Edi Rama mban fjalën e tij në Kongresin Botëror të Naftës 2017, në Stamboll të Turqisë.

Ky forum ndërkombëtar organizohet nën kujdesin e presidentit Turk, Erdogan.

Kongresin e parapriu një takim që kryeministri i vendit Edi Rama mbajti me z. Erdogan ne Stamboll. Me anë të një postimi në Facebook, Rama sqaroi se ndodhej në rezidencën e Erdogan, ku zhvilloi një bisedë e cila zgjati rreth 90 minuta.

Një ditë më parë Rama sqaroi se ishte bere progres i qenësishëm edhe për aeroportin e Vlorës dhe linjën ajrore shqiptare, me asistencën logjistike e teknike të Turkish Airlines.

Leave a Reply