Rasti “Kumanova” shkon në Prokurorine Speciale

Një kërkesë për hetimitn e incidentit të Kumanovës të njohur si “Lagjja e Trimave” i ka mbërritur prokurores special Katica Janeva gjatë ditës së djeshme, transmeton gazeta “Lajm”. Një gjë e tillë zonjës Janeva po i vjen menjëherë pas fillimit të procesit gjyqësor, në të cilin 29 persona po akuzohen për “aksion terrorist dhe terrorizëm”.“Është e saktë se dje u dërgua një kërkesë deri te Prokuroria speciale publike për ndërmarrjen e kësaj lënde. Ne, kërkojmë nga prokuroria speciale që t`i kontrolloje këto indicione për të cilat në opinion flitej shumë”, thuan një pjesë nga avokatët e të akuzuarve.

Leave a Reply