Salla ngritet në këmbë, Jozefina Topalli përlotet pas rikthimit në PD

“Sikur në një Kuvend tjetër të mëparshëm të kisha dal të kisha thënë në këto vite. Më latë pa fjalë ju jam shumë mirnjohëse. Herën e fundit në Kuvend kam qenë pas zgjedhjeve të 2013. Ishim mësuar me fitim të zgjedhjeve dhe bënim ndryshimin. Kemi bërë edhe gabime por sot bimë dakord. Por në pushtet qeverisnim dhe në opozitë ishim të fortë dhe të vërtetë” tha Jozefina Topalli./abcnews/

Leave a Reply