SHEE: Deklaratat e PD-së, abuzive

Kompania e Shpërndarjes se Energjisë ka reaguar pas akuzave te Partisë Demokratike per manipulimin e shifrave. OSHEE deklaron se çdo e dhëne është transparente dhe mund te verifikohet lehtësisht edhe ne Entin Rregullator, por edhe ne organet tatimore. Ne njoftimin për shtyp OSHEE bën me dije se krahasime te tilla dashakeqëse nuk kane qellim tjetër, veçse te baltosin punën e bere ne këtë sektor. Kompania i qëndron shifrave te publikuar, duke theksuar se 2015 ishte një rekord historik ne te ardhurat e OSHEE. 

Leave a Reply