Shifra alarmante: 1321 raste të reja dhe 26 persona kanë humbur jetën nga Covid-19

Në 24 orët e fundit, u kryen 3836 teste dhe 1321 raste të reja të kovid-19 u regjistruan në:

-Shkup 583
-Kumanovë 100
-Dibër 12
-Stip 40
-Prilep 57
-Tetovë 80
-Strugë 13
-Veles 64
-Manstir 50
-Ohri 31
-Kavadarci 23
-Gostivar 46
-Gevgelija 22
-Strumica 15
-Kriva Palanka 9
-Radovish 5
-Krushevo 8
-Kochani 29
-Probistip 6
-Demir Hisar 10
-Berovo 3
-Vinica 13
-Delçevo 6
-Kratovo 4
-Sveti Nikole 12
-Kërçovë 35
-Risen 10
-Negotino 24

26 persona kanë humbur jetën, shtate pacientë nga Shkupi, dy nga Shtipi, një nga Prilep , nje nga Tetova, nje nga Velesi, dy pacientë nga Manastiri, tre nga Ohri, dy nga Struga , nje nga Kavadarci një pacient nga Gostivari, një nga Strumica dhe një pacient nga Kriva Palanka, dy nga Radovishi dhe nje nga Delceva.

Leave a Reply