Tag Archives: BFI e RMV

Puçistët

Shkruan Bajram Selmani / Pak ditë pasi u falë namazi i Fitër Bajramit dhe Reisi Sulejman Rexhepi e shpalli të…

Shaqir Fetah Rrencaku

Sot, sahanlëpirësi i pjatës-uturak të Sulejman Rexhepit, Shaqir Fetahu, paska organizuar një aktivitet, për të dëshmuar se sa aktive është…

Amnestia

Aktualisht, në skenën politike në Maqedoni po shtyhet vendimi dhe procesi për t’u amnestuar “terroristët” e 27 prillit me qëllim…