Tag Archives: Shaqir Fetai

A falet hipokriti

Në një pusullë bakalli, në të cilën argati i pushtetit antikombëtar e antifetar, Shaqir Fetai, pasi kishte shprehur “keqardhjen” për…

Hezitim dhe iritim

Është i pakuptimtë mosreagimi i Shaqir Fetait me rastin e një “aktiviteti” që ka zhvilluar në këtë fundjavë! Ka pritur…