“Të shpëtojmë PD nga pengmarrja”, tjetër peticion kundër Bashës

Bazuar në rezultatin e zgjedhjeve të 25 qershorit, ku PD pësoi një humbje të madhe votash dhe mandatesh te deputeteve, por edhe procedurave të ndërmarra nga Lulzim Basha dhe dy nënkryetarët e PD-së, të tjerë demokratë kanë kërkuar pezullim të procesit të votimit brenda partisë.

Pas peticionit të Korçës, Vlorës si dhe  njësisë 7 në Tiranë, dega e PD-së në Durrës është e radhës që ka mbledhur firmat e demokratëve dhe kanë firmosur peticionin.

Leave a Reply