Tension i lartë SHBA-Rusi, amerikanët: Ja ku do t’iu godasim!

Tensioni mes SHBA-së dhe Rusisë është në qiell dhe asnjë nga palët nuk po bën asgjë për ta ulur. Pas deklaratës së djeshme të gjeneralit Phillip Breedlove, është Pentagoni ai që ka reaguar duke shtuar presionin dhe kërcënimet.

Leave a Reply