Tornado dhe përmbytje në Spanjë

Një ftohje e papritur e motit ka shkaktuar shira të rrëmbyeshëm në Spanjë, të cilat kanë shkaktuar përmbytje të mëdha, si dhe tornado.

Deri tani janë raportuar tre të vdekur, dy pleq, motër e vëlla, u kapën në befasi nga përmbytja dhe makina e tyre u rrethua nga lumi, ndërsa një shofer tjetër hyri me makinë në një tunel ku vërshoi uji.

Stuhitë pritet të vazhdojnë në Valencia dhe Murica, me përmbytje përgjatë lumit më të madh të vendit.

Leave a Reply