Vettingu, shkarkohet drejtuesja e Prokurorisë së Apelit Korçë

Vendimi i KPK u mor bazuar në tre shtyllat e Vettingut, pasi rezulton se prokurores i janë gjetur shkelje në një nga këto shtylla.

Balli ka fshehur të ardhurat dhe ka shmangur taksat.

Leave a Reply