VIDEO/ Dhelpra zë lepurin, por shqiponja i kap të dy

Disa çaste në vazhdim të luftës së tendosur në ajër më së miri e tregojnë mizorinë e natyrës e të luftës për ekzistencë, deri sa edhe gjuetari edhe preja varen në kthetrat e një hrabitçari më të madh. Kamera në shtetin federal amerikan Uashington ka xhiruar një luftë të mahnitshme të mahnitshme të dhelprës dhe shqiponjë kokëbardhë rreth presë.

Në fakt, dheplra e kishte kapur lepurin dhe po e barte nëpër fushë, deri sa shqiponja u sulet dhe të dy i ngre nga toka. Disa çaste në vazhdim të luftës së tendosur në ajër më së miri e tregojnë mizorinë e natyrës e të luftës për ekzistencë, deri sa edhe gjuetari edhe preja varen në kthetrat e një grabitçari më të madh. Shqiponja ia dle ta mbajë lepurin, derisa dhelpra, të cilën një kohë e mbante për koke, bie në tokë.

Leave a Reply