Vret foshnjën

Një shqiptare vret foshnjën dhe e gropos në oborr. Arrestohet nga karabinierët! Mësohet se bëhet fjalë për një shqiptare 17 vjeçare.FB_IMG_1449231358479

Leave a Reply