Yuri Kim takim “kokë më kokë” me kryeprokurorin, çfarë u diskutua

Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela dhe Ambasadorja e SHBA Yuri Kim dolën këtë të hënë në një prononcim për mediat pas takimit me koordinatorët pranë prokurorive në Pogradec.

Diplomatja amerikane deklaroi se koordinatorët luajnë një rol të rëndësishëm për reformën në drejtësi në Shqipëri, ndërsa tregoi se në takim u fol për ndjekjen e krimeve zgjedhore.

Nga an tjetër, kryeprokurori Çela vuri theksin të mbështeja e vazhdueshme që SHBA i ka ofruar Shqipërisë.

Leave a Reply