Zbulohen shifrat, sa para u harxhuan për fushatë në rrjetet sociale

378 364 Dollarë. Është kjo shifra që partitë politike dhe kandidatët kanë shpenzuar në Instagram dhe Facebook gjatë fushatës.

Shifrat u bënë të ditura gjatë emisionit “Opinion” këtë të mërkurë nga eksperti Blerim Gjeladini, i Terra Data-s.

Ai u shpreh se kjo shifër është paguar vetëm gjatë muajit të fushatës dhe jo përpara kësaj periudhe.

“Aty janë të përfshirë edhe media që kanë bërë postime boost për çështje politike, sondazhe të ndryshme, tituj të ndryshëm, që lidhen me fushatën”, tha Gjeladini./tvklan.al

Leave a Reply