Zjarret më të mëdha në histori! Digjet Kalifornia, flakët kthejnë në hi çdo gjë që gjejnë

Kalifornia po përjeton një nga zjarret më të mëdhaja ndonjëherë, ndërsa Urdhrat për evakuim u shtuan të enjten.

Zjarri në Dixie është tashmë i gjashti më i madhi në historinë e shtetit, dhe është ende duke u përhapur falë erërave të forta.

Këtë javë flakët përfshinë tërësisht qytetin historik të minierave të Greenville.

Tani flakët kanë përfshirë rreth 500 kilometra katror.

Imazhet e bëra nga një fotograf i AFP në Greenville treguan se si zjarrit kishte shkrirë dritat e rrugës,me vetëm disa struktura ende në këmbë.

Një pikë karburanti, një hotel dhe një bar u shkatërruan, si dhe shumë ndërtesa që ishin tanimë janë shkrumbuar.

Leave a Reply