Zvicra nën kërcënim

Pas informacioneve të Inteligjencës Zvicerane për sulme të mundshme në Gjeneve, Autoritetet zvicerane kanë shtuar kontrolet. Njësitë antiterror janë në gjendje gatishmërie, ndërsa në zonat e mbipopulluara si stacionet e autobusëve dhe metrosë, janë shtuar efektivet e policisë.

Leave a Reply