Zyrtare, Aleanca dhe Besa bashkëpunojnë në raundin e dytë zgjedhor

Ka përfunduar takimi mes partive Aleanca për shqiptarët dhe Lëvizja BESA ​dhe është arritur marrëveshje për bashkëpunim në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale.

Këtë për televizionin 21 Maqedoni e konfirmoi Arben Taravari, i cili theksoi se që të dy partitë do të ndihmojnë njëra tjetrën në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale në vend.

“E vendosëm që të gjitha llogaritë zgjedhore na çojnë që të bashkëpunojmë me Lëvizjen Besa. Negociata kemi pasur edhe para zgjedhjeve parlamentare, tani definitivisht i përfunduam marrëveshjet. Domethënë do të ndihmohemi në nivel të Republikës së Maqedonisë. Në çdo komunë ku ka nevojë Besa për Aleancën për Shqiptarët do ti ndihmojmë, dhe reciprokja, ata do të na ndihmojmë në të gjithë komunat ku ne kemi nevojë për ato”, u shpreh Arben Taravari, Aleanca për Shqiptarët.

Leave a Reply