Monthly Archives: May 2017

Vazhdon karvani i hajnisë

Sot në Gostivar u lakuriqësua edhe më shumë Mustafa Dauti. Ai rrejti për numrin e pakove si dhe për peshën…

Gjermania sulmon Trump

Pas deklaratave të kancelares gjermane Angela Merkel se SHBA nuk janë më një partner ku Europa mund të mbështetet dhe…