23 të vdekur nga tornado në SHBA

23 njerëz kanë mbetur të vdekur pas një shpërthimi të tornados që goditi shtetin e Alabamës të SHBA-ve.

Shtatë anëtarë të një familjeje ishin midis 23 viktimave të identifikuara.

Çdo viktimë, duke përfshirë katër fëmijë, u gjetën në afërsi të shtëpive të tyre, thonë ekuipazhet e shpëtimit.

Viktimat ishin në të moshave 6 deri në 89 vjeçare, ndërsa të zhdukur mbesin edhe tetë persona dhe ka frikë se numri i të vdekurve mund të rritet, thonë zyrtarët.

Ndërkaq, i mbijetuari që humbi shtatë anëtarët e familjes së tij është ndihmuar financiarisht për ceremoninë e varrimit.

Leave a Reply