5 truke të zgjuara që të gjithë shoferët duhet t’i dinë

Gjithkush që zotëron një makinë e di se kjo mund të nënkuptojë shumë punë.

Është e rëndësishme që të mirëmbahet si brenda dhe jashtë, në mënyrë që ajo të mbetet e ruajtur, por që të ndodhë, ju duhet të gjeni kohë.

Videoja më poshtë zbulon 5 truke të thjeshta që tregojnë se si mund të mirëmbash një makinë në mënyrë të rregullt dhe efikase.

Unë e vlerësova sidomos telefonin celular, pasi e përdor telefonin tim si një GPS në veturë dhe ende nuk kam gjetur një mënyrë të zgjuar për t’u siguruar që ta shoh ekranin siç duhet.

Shikoni këto truke gjeniale dhe mund t’i praktikoni edhe ju.

Leave a Reply