Ahmeti: Unë kam kërkuar që Musa Xhaferi e Blerim Bexheti të takohen me Sulejman Rexhepin e të apelojnë të mos shkaktohen situata të panevojshme!

Kreu i BDI-së, në Click Plus tha se ka qenë kërkesë e tij që Musa Xhaferi dhe Blerim Bexheti të takohen me Sulejman Rexhepin.

Ahmeti tha se u ka kërkuar që të apelojnë të mos shkaktohen situata të panevojshme./TV21/

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftv21hd%2Fvideos%2F365580627842367%2F&show_text=false&width=560

Leave a Reply