Tag Archives: BFI e RMV

Pendesa

“Nuk është pendim (i pranueshëm) i atyre, që bëjnë punë të këqija vazhdimisht dhe vetëm atëherë kur u vjen vdekja,…

DEMASKIMI I TRADHËTISË

Recension (Përkitazi me librin “MASKA E TRADHËTISË”, i cili sapo u publikua elektronikisht, nën përkujdesin e Korporatës për Produksion, Informim…