Ambasada vjen me një lajm të mirë dhe me foton e ditës

Ambasada Amerikane në Tiranë ka postuar në profilin zyrtar në Facebook një foto të ambasadorit Donald Lu me pjesëmarrësit e programit të Vizitorit Udhëheqës Ndërkombëtar për vitin 2017.

Në postim thuhet se ky program u jep mundësinë profesionisteve të çdo fushe për të vizituar Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Statusi i plotë i ambasadës:
Foto e Ditës | Ambasadori Donald Lu me pjesëmarrësit e programit të Vizitorit Udhëheqës Ndërkombëtar për vitin 2017.
Ky program i Departamentit të Shtetit, u jep mundësinë profesionistëve në çdo fushë mundësinë për të vizituar Shtetet e Bashkuara dhe për t’u takuar

Leave a Reply