Arbër Sela, gazetari që ka nevojë për ndihmën tonë

Quhet Arbër Sela dhe është njëri nga ne. Një gazetar profesionist, 29 vjeç, që ka nevojë urgjente për ndihmën tonë.

Është babai i tij, Maksi ai që bën apel për ndihmë ndaj të birit i cili është prekur nga një sëmundja e rëndë e leucemisë acute që rrezikon t’i marrë jetën. Mjekët thonë se kjo është një sëmundje e rrallë dhe prek 1 në 10 mijë njerëz. Aktualisht Arbër Sela gjendet i shtruar në spitalin e QSUT dhe ka nevojë për një transplant të palcës kurrizore. I ati, Maksi ka kërkuar ndihmë  ngado por deri tani i është përgjigjur vetëm kompania Albpetrol. Arbëri duhet të shkojë në Turqi por familja e arbërit nuk mbulon dot udhëtimin si dhe kujdesin shëndetësor ndaj tij i cili kushton 10 milionë lekë. Deri tani disa dhjetra persona kanë dhuruar gjak , ndërkohë që epikriza është dërguar në Turqi në Ministrinë e Shëndetësisë. Gjëndja shëndetësore e Arbërit është rënduar. Ai është një gazetar i palodhur, baba i një fëmije 2 muajsh dhe do të jetojë.

Newsbomb.al i bashkohet apelit për ndihmë dhe i uron kolegut shërim sa më të shpejtë për t’u kthyer kështu në krye të detyrës, e në gjirin e familjes së tij të re.

Nr i Llogarise bankare ne banken INTESA SAN PAOLO BANK ME EMRIN ANISA SELA 
IBAN

AL40208210450000085289638001

NR I LLOGARISE BANKARE NE BANKEN CREDINS ME EMRIN MAKSIM SELA

IBAN
AL13 2121 1016 0000 0000 0037 2457

Tel: 0692413335 / 0692696119

Leave a Reply