Blen makinën me vlerë 95 mijë €, paraqitet me 4 ton monedha

Sa persona, kur kanë qenë fëmijë, kanë filluar të mbledhin kursimet e tyre për të blerë ndonjë dhuratë?! Shumë apo jo, edhe pse asnjërit nuk i ka vajtur ndërmend që të kursejë aq shumë sa të mund të blinte një automjet.

Një kinez i cili punonte në një stacion shërbimi, ka vendosur që të mbledhë moneshat për të blerë mnjë makinë të re.

Rezultati?!U paraqit në një dyqan ku bleu makinën, jo me një çek, por me një kampin plot me monedha, pesha e të cilave shkonte 4 ton. Janë dashur 10 punonjës për të shkarkuar sasinë e lekëve. Nga shuma e nevojshme prë të blerë makinën e cila kushtonte 95 mijë euro, vetëm 3 mijë ishin prej letre.

Në totali, shoferi i ri kinez kishte përdorur 1.320 pako me monedha dhe është dashur 1 orë për të zhvendosur lekët nga kamioni brenda dyqanit.

Leave a Reply