Dënohen tre shqiptarë në Finlandë, vodhën 100 mijë euro sende me vlerë

Tre shqiptarë janë dënuar për vjedhje në Finlandë.

Gëzim Ymeraj është dënuar me 3 vjet e 8 muaj burg, Evison Hamzollari me 2 vite e dy muaj dhe Emiljano Ymeri me 3 vite e 10 muaj heqje të lirisë.

Shqiptarët kishin shkuar në Finlandë para një viti me viza të punës. Por janë gjetur fajtor nga Gjykata për vjedhje të sendeve me vlerë, që kapim shifrën e 100 mijë eurove.

Vjedhjet janë kryer në Espoo dhe Helsinki. Shqiptarët vidhnin edhe ne banesa ku kanë hyrë duke thyer dritaret ose dyert.

Leave a Reply