Ekskluzive: Aktakuza kundër Grupit të Kumanovës ka 2.000 faqe

Prokuroria publike në Maqedoni ka filluar ta prezantojë para të arrestuarve të Grupit të Kumanovës aktakuzën me të cilën do të përballen gjykatë procesit gjyqësorë. Burimet tona thonë se aktakuza tashmë i është dorëzuar edhe mbrojtjes të akuzuarve. “Bëhet fjalë për aktakuzë prej 2.000 faqeve e cila përmban biseda të përgjuara telefonike, videoincizime për lëvizjet dhe aktivitetin e Grupit të Kumanovës, ekspertiza të ndryshme, e kështu me radhë”, thonë burimet e gazetës “Lajm”.

Leave a Reply