Rihapet bari në Paris që ishte shënjestër e sulmeve

Njëri nga baret që ka qenë në shënjestër të sulmeve terroriste në Paris, më 13 nëntor, është rihapur të mërkurën, dy muaj pasi ekstremistët islamikë kanë qëlluar dhjetëra njerëz në terracën e tij.

Le Carillon ka qenë një nga gjashtë kafenetë dhe restorantet që janë sulmuar.

 

Leave a Reply