Fotografi të pabesueshme nga Amerika, janë ngrirë edhe peshkaqenët!

I ashtuquajturi cikloni meteorologjik “Bomba”, e përcjellë me erë të fortë dhe borë, ka goditur verilindjen e SHBA-ve.

Në Florida ka rënë borë pas 30 vjetësh…

Shkollat janë mbyllur, si dhe institucionet shtetërore, ndërsa pritet që temperaturat edhe më tej të bien, shkruan lajmi.net.

Deri në fund të javës, sipas CNN-it, në disa pjesë të SHBA-ve mund të jetë “më ftoftë sesa në Mars”. 

Foto: Gettyimages
View image on Twitter
 Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Leave a Reply