FOTOT/ Rama shpërfill Kryemadhin

“Edhe pse s’ka vënë kufje, s’ka vesh për të dëgjuar, le të vendosë syzet për të parë. Ata që e këshillojnë e dëgjojnë e dinë më mirë se sa unë që ai s’ka asnjë lloj ndjesie. Ai nuk i ka kuptuar dhe dëgjuar ndonjëherë. Ata e dinë mirë se për të ruajtur karrigen nuk ka kursyer as familjarët e tij”, ka thënë ajo.

Ndërsa Kryemadhi fliste, Rama u fotografua duke diskutuar me ministrat e tij, pa e pasur mendjen se çfarë thoshte kryetarja e LSI-së.

 

 

Leave a Reply