Ilir Meta paraqitet në SPAK

Kryetari i Partisë së Lirisë në Shqipëri, Ilir Meta, është paraqitur paraditen e së mërkurës në Strukturën e Posaçme Anti-Korrupsion – SPAK.

Për gazetarët e pranishëm, ai u shpreh se bëhet fjalë për atë që e quajti “telenovelën” CEZ-DIA.

“Është një telenovelë që është gjykuar nja dy herë.

Ajo është rihapur në dhjetor 2019, nga një kallëzues i rremë, i cili është dënuar dy herë për shpifje dhe një herë për dhunë në familje”, tha Meta.

Leave a Reply