Komunikatë nga PDSH

Partia Demokratike Shqiptare me vëmendje i ndjek zhvillimet e situatës së krijuar sot në Kuvend dhe fuqimisht e dënon dhunën e ushtruar ndaj deputetëve dhe gazetarëve.

Partia Demokratike Shqiptare apelon tek shqiptarët që në asnjë mënyrë të mos bien pre e provokimeve dhe të ruajnë gjakftohtësinë.

Apelojmë tek faktori ndërkombëtarë që urgjentisht të ndërhy me qëllim të parandalimit të përshkallëzimit të mëtejshëm të situatës.

Sherbimi per Informim – PDSH 

Leave a Reply