Mediat botërore: Çfarë po ndodh në Maqedoni

“Protestuesit vërshuan parlamentin e Maqedonisë pasi u votua për krye-parlamentarin” – është titulli i prestigjiozes amerikane Washington Post. Turma e protestuesve në Maqedoni ka thyer kordonin policorë dhe ka hyrë në parlament për të protestuar kundër kryetarit të ri pas diskutimeve të gjata më muaj të tërë për të formuar Qeveri të re, shkruan më tej Washington post.Çfarë po ndodh në Maqedoni? – shkruan The Atlantic duke vazhduar se protestuesit kanë hyrë në parlamentin e Ish Republikës Jugosllave pasi u zgjodh krye-parlamnetar një shqiptar.

Leave a Reply