Kush më parë do të sigurojë karrige në OKB: Kosova apo Shaqir Fetai

Për momentin, ndonëse pavarësinë e Kosovës e kanë përshëndetur dhe uruar mbi 100 shtete të botës, Kosova e ka problem që ta sigurojë një karrige në OKB, sepse, po e mohon Serbia me aleatët e vet si dhe po angazhohet në pengimin e njohjeve të reja. 

Shaqir Fetain na e paskan uruar, do me thënë, na e paskan njohur shumë shtete të botës. Duke e ditur se ai ka mision serb në BFI, nuk është çudi që Serbia, e cila tashmë e ka njohur Shaqir Fetain, do të angazhohet për sa më shumë njohje me qëllim që t’a sigurojë një karrige në OKB!

Për të vazhduar me leximin e editorialit të Levizjes Myslimane për Reforma në BFI, kliko linkun

https://reformohu-bfi.blogspot.com/2021/01/editorial-kush-me-pare-do-te-siguroje.html

Leave a Reply