Kuvend, formohet Grupi punues për rastin e Almir Aliut

Në kuvend u dorëzua iniciativa për themelimin e Grupit të Punës për rastin e Almirit. Propozimi parasheh që në këtë Grup pune të përfshihen deputetë nga të gjitha grupet parlamentare, Ministria e Drejtësie, MPB-ja, Avokati i Popullit dhe përfaqësues nga familja Aliu.

Leave a Reply