LETËRSINË E VËRTETË E BËJNË INDIVIDËT E SPIKATUR DHE JO GJENERATAT

Për HEJZA-n flet Ridvan Dibra, prozator

Ridvan Dibra (1959), prozator, dramaturg dhe poet, është njëri ndër shkrimtarët më të njohur bashkëkohorë shqiptarë. Është autor i rreth dyzet veprave të zhanreve të ndryshme dhe konsiderohet përfaqësues i postmodernizmit në Shqipëri. Disa nga veprat e tij më të njohura janë: “Prostituta e virgjër”, “Nudo”, “Në kërkim të fëmijës së humbur”, Legjenda e vetmisë” etj. Ridvan Dibra është profesor i letërsisë në Universitetin e Shkodrës.

Kliko linkun

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=112996831117607&id=100072218703108

Leave a Reply