Tag Archives: Hejza

Akademizmi humoristik

Në fokus Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut, si popull, de fakto, shtet-formues, në sferën e kulturës, artit dhe shkencës, janë…

Akademia

Midis nesh Themelimi i Akademisë Shqiptare për Shkencë dhe Art në Maqedoninë e Veriut është një çështje shumë e nevojshme,…

Moral i korruptuar

Midis nesh Një nga shkrimtarët e Kosovës që ishte prezent në Panairin e sivjetmë të librit në Tiranë, në një…

Inatet “akademike”

Letër nga Prishtina Pas Konferencës jubilare në 50-vjetorin e Kongresit të Drejtshkrimit të organizuar nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë,…

Alarm i kuq

Letër nga Tirana Në Tiranë po mbahet edicioni i 25-të i Panairit të Librit, organizuar nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë….