Makineria në Kosovë që printon certifikatën për 30 sekonda, ngjall xhelozi në Shqipëri!

Një makineri në Komunën e Gjilanit, në Kosovë, që vetëm me një skanim të gishtit printon certifikatën personale për çdo qytetar për 30 sekonda, ka ngjallur habi dhe xhelozi të madhe në rrjete tek shqiptarët andej kufirit.“Në fakt, kur e krahason me radhët e gjata që kalohen nëpër zyrat e gjendjes civile në Shqipëri për të marrë një certifikatë, pak keq të vjen. Disa ditë më parë, në rrjet qarkullonin pamje emigrantësh shqiptarë të dyndur në dyert e konsullatës shqiptare në Milano, në pritje të marrjes së një certifikate. Mbase ministria shqiptare e Inovacionit duhet të mësojë nga Kosova fqinje”, shkruan Mapo.

Leave a Reply