Miqësore yjesh Shqipëri-Gjermani, ndeshja do të luhet më 7 maj, në “Elbasan Arena”

Situatës pozitive që po kalon futbolli dhe kryesisht përfaqësuesja shqiptare, i shtohet si një qershi mbi tortë një miqësore luksi yjesh. Kryetari i Grupit Parlamentar të Miqësisë Shqipëri-Gjermani, Taulant Balla, ka arritur marrëveshjen e një ndeshjeje yjesh të brezave të ndryshme, nga mosha 35 deri në 60 vjeç.

Leave a Reply