Nishani për reformën në drejtësi

Presidenti Bujar Nishani i ka bere thirrje mazhorances qe te mos beje reformën ne drejtësi pa konsensusin e te gjitha palëve politike. Kreu i shtetit ka kërkuar te dëgjohet edhe mendimi i institucionit qe ai drejton. Qe reforma te shkallmoje piramidën e gjyqtareve dhe prokuroreve te korruptuar, duhet qe te behet jashtë kapjes politike; tha Nishani.

Leave a Reply