Një haker po shet të dhënat e 130 milionë individëve

Një haker kinez është duke shitur të dhënat personale të mbi 130 milionë individëve.

Individët e implikuar në hack janë të gjithë klientët e Huazhu Hotels Group, një nga zinxhirët më të mëdhenj të mikpritjes në Kinë, që menaxhon mbi 3.800 hotele në 382 qytete në Kinë.

Sipas mediave kineze, hakeri po shet numrat e telefonit, adresat e emailit, llogaritë bankare dhe detajet e rezervimit të hoteleve.

Të dhënat e përgjithshme janë afërsisht 141.5 GB në madhësi.

 

Leave a Reply