Njerëzit e famshëm humbasin miliona ndjekës pas mbylljes së adresave nga Twitter

Disa prej njerëzve më të famshëm në botë kanë humbur miliona ndjekës në Twitter pas kompania adresoi llogaritë e bllokuara.

Katy Perry dhe Lady Gaga humbën 2.5 milion ndjekës. Barack Obama humbi 2.1 milion ndjekës.

Twitter tha se kjo lëvizje vjen për të rritur besimin tek platforma.

Masat e reja thonë se llogaritë të cilat janë bllokuar nisur nga aktiviteti i dyshimtë i tyre nuk do të llogarinë si ndjekës.

Humbja më e madhe ka qenë për vetë llogarinë e Twitter ku humbi 7.7 milion ndjekës.

Twitter argumentoi se lëvizja e re do të ndërtojë besim, njofton PCW

Leave a Reply