Problem, lidhja e krimit me qeverinë

Pas aktivitetit te Kryeministrit Rama ne Durrës, ka reaguar edhe lideri i opozitës Lulzim Basha. Ne nje postim ne rrjetin social Facebook, Basha e ka cilesuar perversitet thirrjen ne ndihme te ngjarjeve ne Gjermani, per te justifikuar krimet e tmerrshme ne Shqipëri. Kryetari i PD, Basha, ka sqaruar se ne asnje rast opozita nuk fajeson policinë per ngjarjet, por kërkon qe te ndalet burimi kryesor i pasigurisë ne vend qe është lidhja e krimit me qeverinë.“Nuk ka fatkeqësi me te madhe per nje vend se kur Kryeministri dhe Ministri i Brendshëm, bashkeqeverisin me banda kriminale.” Shkruan Basha ne Facebook.

Leave a Reply