Qeni ‘Trump’ zëvendëson gjelin ‘Trump’ në Kinë (Foto)

Ndërsa e gjithë bota pret vitin 2018, në Kinë nis viti i qenit dhe një qendër tregtare në qytetin Taiyuan në provincën Shangxi vendosi ta mirëpresë me një statujë gjigante të një qeni, të frymëzuar qartësisht nga presidenti amerikan Donald Trump.

Si pjesë e festimeve të ardhjes së vitit të ri, qeni, i cili në kulturën kineze nuk është aspak ofendim, zëvendëson statujën e një vitit më parë të një gjeli që ngjante po me Trump.

Sigurisht që statujës së qenit s’mund t’i mungonin tiparet e famshme të presidentit amerikan, kreshta e artë e flokëve, një kollare e kuqe, megjithëse jo aq e gjate sa ajo reale që mban Trump dhe mbi te gjitha gishti tregues lart, shenja e politikës ‘Amerika vjen e para’.

Leave a Reply