Rama për takimin me Mitsotakis: Diskutuam për zgjidhjen e çështjeve historike

Kryeministri Edi Rama ashtu siç u paralajmërua në një intervistë nga SHBA foli për: Prezantimi me Kryeministrin Mitsotakis; Rikthimi i idesë së Shengenit rajonal; PO-ja e Bundestagut për çeljen e negociatave BE-Shqipëri dhe Reforma Zgjedhore si hap drejt Konferencës Ndërqeveritare të Shqipërisë me shtetet anëtare.

Ndërsa për takimin me kryeministrin grek tha: Ishte takimi i parë një prezantim miqësor. ka vullnet pozitiv nga palët për të çuar para një proces të nisur të diskutimit të hapur e zgjidhjes së çështjeve të vjetra por dhe dëshira për të hedh hapa për bashkëpunim bilateral edhe ta ekonomik.

Leave a Reply