Reshjet e shiut përmbysin Vlorën

Për më shumë se pesë orë i gjithë qyteti nën pushtetin e ujit

Mjetet dhe qytetarët e patën të pamundur të lëviznin pasi niveli i ujit arriti dhjetëra centimetra. Situata më e rendë ishte në zonën e quajtur Albano dhe Romina, lagja Rilindja.

Situata ishte e rëndë jo vetëm në rrugët kryesore. Në ato dytësore gjendja ishte edhe më e rëndë. Bashkia nxori në terren ekipet për zhbllokimin e pusetave.

Dhe vetëm pasi reshjet ulen intensitetin situata u përmirësua. /Tv Klan/

Leave a Reply