Shqiptarja Mirela Kromollari me shpatën e Profetit Muhamed! Chaushi thotë se e ka motër! (FOTO)

Mirela Kromollari në një postim të saj shifet në një fotografi duke mbajtur shpatën e Profetit Muhamed.

Ajo në postimin e saj thotë:

Sword 🗡 of the Prophet

“Shpata e Profetit
Jo vetem nje shpate e bukur me nje shkrim paqesor por nje ndjenje e mrekullueshme ta ngresh lart gjithe HISTORINE !

“Po, kjo eshte shpata e Profetit tone!
Ndjenje qe te le pa fjale!
Pret per trashegimtare!

Mirela Kromollari është vajzë nga Shqipëria dhe suksesi dhe besnikria e saj ndaj  Emirateve Arabe i ka siguruar që ajo të jet e angazhuar të sjellë edhe kapital në Shqipëri dhe në trojet shqiptare.

Postimi i Mirela Kromollarit u bë i popullarizuar pasiqë atë e kishte shpërndarë Zahir Chaush Bekiri, profili i të cilit ka një përcjellje jashtzakonisht të madhe.

Chaushi Mirelën e konsideron për motër dhe lutët pë të, ai thotë:

Mirela Kromollari është e bija e Qenan Asani Keno, një e afërm e imja që e llogaris për motër! Zoti i dhashtë gjitha të mirat. Amin.

Këtë e vërteton më pas edhe vet Mirela  Kromollari në komentin që bën në status facebookun e Chaushit.

 

 

 

Leave a Reply