Thirret seanca për propozim-ligjin për Prokurorinë Publike

Kreu i Kuvendit Talat Xhaferi, ka caktuar seancën e 134-të të Kuvendit ku në rend dite do të jetë propozim ligji për Prokurorinë Publike. Seanca do të fillojë sot në orën 17:00. Në këtë seancë pritet që të miratohet nevoja për sjelljen e ligjit, kurse debati mund të zgjasë deri në dy ditë dhe do të zhvillohet në Komisionin për Çështje Evropiane.

Leave a Reply